Figyelem! Változik a Zalakerámia-Atomerőmű meccs időpontja!

Módosult az év utolsó, a Zalakerámia ZTE KK - Atomerőmű SE mérkőzésének kezdési időpontja 2009. december 19. 18.00 órára.

zaol.hu

A férfi kosárlabda-bajnokságban sokáig fej-fej mellett haladt a Zalakerámia-ZTE KK és a bajnoki címvédő Paks együttese, azonban a hét végi fordulóban a tolnaiak kikaptak, így már csak a ZTE KK az egyedüli csapat a mezőnyben, amely veretlen, mert tíz meccsből tíz győzelemnél tart. Éppen ezért már hetekkel korábban eldőlt, hogy a ZTE– Paks rangadó lesz a 13. forduló slágermérkőzése, melyet a televízió is közvetít. Ezért került át a találkozó december 19-re, most pedig még két órával „elcsúsztatták”.

A változtatásra azért volt szükség, mert a tervezett 15.45 órai kezdés korainak tűnik, mivel a szombati nap munkanap lesz - írja a ztekosar.hu.

- A változásnak  mi is örültünk, de leginkább a szurkolók számára kedvező a későbbi kezdés, hiszen ha valaki dolgozik ezen a napon, így könnyebben kiér majd a sportcsarnokba  - mondta klapunknak Bodrogi Csaba, az egerszegiek sportigazgatója. 

A mérkőzést a SportKlub közvetíti, akik hasonlóképpen gondolkodtak és a MKOSz-el egyeztetetve döntöttek a résztvevők az időpont változásáról.

Forrás: Zalai Hírlap - Kerkai Attila, ztekosar.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!