Bundabotrány - Előállítottak egy diósgyőri focistát

Újabb gyanúsítottja van a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügynek: kedden egy diósgyőri labdarúgót állítottak elő és vettek őrizetbe a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) és a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai.

MTI

Fazekas Géza, a KNYF szóvivője egyelőre nem kívánt a részletekről nyilatkozni, s a kihallgatás után ígért bővebb tájékoztatást.

Sajtóinformációk szerint az őrizetbe vett játékos L. Ákos, akit az edzés után vittek el a nyomozók, de ezt nem erősítette meg a szóvivő.

Az ügyben eddig összesen 18 személyt hallgatott ki a főügyészség gyanúsítottként, közülük jelenleg négyen előzetes letartóztatásban, hárman házi őrizetben vannak, illetve egyvalaki lakhelyelhagyási tilalom hatálya alatt áll. Legutóbb múlt szerdán történt őrizetbe vétel, akkor S. Balázst, az Eger futballistáját négy rendbeli gazdálkodó szervezet dolgozója által kötelességszegéssel és üzletszerűen elkövetett vesztegetés bűntettével gyanúsították meg.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!