A Sláger a Roxy hullámhosszán működhet tovább?

A Roxy hullámhosszán működhet tovább a Sláger Rádió; az MTI pénteki információja szerint végső fázisukba értek az erről folyó tárgyalások.

MTI/AP

A főváros körzetében sugárzó rádió ügyvezetője a nap folyamán nem cáfolta az MTI azon értesülését, hogy egy hete tárgyalnak a felek a lehetséges együttműködésről.    "Aláírt megállapodás még nincs" - hangoztatta Alexander Skvortsev, akinek közlése szerint nem a Slágerrel való kooperáció az egyetlen a számba jöhető partnerségek közül.    

Közlése szerint az együttműködés lényege az lenne: a Sláger neve alatt, az éjfélkor országos műsorszolgáltatási jogosultságát vesztett adó műsora szólna a Roxy-n.    

A tárgyalások egyik név nélkül nyilatkozó résztvevője elképzelhetőnek nevezte, hogy csak bizonyos időszakokban - például reggel - szólna fővárosi frekvenciájukon a Sláger.    

Alexander Skvortsev emlékeztetett arra: egy ilyen kooperáció esetén számolni kell azzal, hogy a Roxy a Slágerétől eltérő, fiatalabb közönséget szólít meg, de azzal is, hogy vannak olyan, már meghirdetett és szervezés alatt álló rendezvényeik - például a szilveszteri buli - amitől az együttműködés ellenére sem kívánnak elállni.   

Az ügyvezető elmondta: elképzelhetetlennek tartja, hogy a Roxy eltűnjön a budapesti rádiós kínálatból, így ha átveszik a Sláger műsorát, saját programjuk más hullámsávon szólna. Annak a kerdésnek a megválaszolását azonban, hogy ehhez mely rádióval tárgyalnak, elhárította.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!