A rendőrök is készülnek a ZTE meccsre

Zalaegerszeg - Fokozott ellenőrzést, ruházat-, csomag- és járműátvizsgálást és a a gépjárműforgalom korlátozását rendelte el a hatáság a ZTE-Újpest meccs idejére.

zaol.hu

2009. szeptember 12-én (szombaton) 12-órától a szükséges ideig, de legkésőbb 2009. szeptember 12-én 24.00 óráig  Zalaegerszeg MJV teljes közigazgatási területére,  valamint az újpesti szurkolók várható érkezési útvonalaira, így különösen a 76-os főútvonal Zalaegerszegi Rendőrkapitányság illetékességi területén lévő szakaszára a fokozott ellenőrzést, ruházat-, csomag- és járműátvizsgálást, továbbá az Október 6-a tér gépjárműforgalmának korlátozását rendelték el.

A Zalaegerszegi ZTE Stadionban 2009. szeptember 12-én 15.00 órától kerül sor a ZTE FC- Újpest FC Soproni liga labdarúgó mérkőzésre. A korábbi mérkőzések tapasztalatai alapján feltételezhetően a két csapat szurkolótábora a mérkőzést megelőzően, az alatt, illetve azt követően  garázda jellegű cselekmények elkövetésére készül. 

A labdarúgó mérkőzésre érkezés és távozás idejére (köz-, és közlekedésbiztonsági okból) az Október 6-a térre gépjárművel csak a VIP vendégek, illetve vendégszurkolók hajthatnak be ellenőrzést követően a részükre megnyitott parkolóba. Ez idő alatt gépjárművel a Batthyány utcából a Balatoni úti felüljárót a Kis utcán keresztül lehet megközelíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!