Gázolás történt két vasútvonalon

Budapest - Gázolás történt a Balatonszentgyörgy-Tapolca-Ukk és a Budapest-Debrecen-Záhony vasútvonalon, az előbbi esetében autóbuszok szállítják az utasokat egy szakaszon, míg a záhonyi vonalon negyedórás késésekre kell számítani - közölte a Mávinform kedden az MTI-vel.

MTI

A Balatonszentgyörgy-Tapolca-Ukk vasútvonal Keszthely és Balatonszentgyörgy közötti szakaszán várhatóan délután fél egyig autóbuszok közlekednek, mert az említett szakaszon egy jól működő fénysorompó tiltó jelzése ellenére egy nő a vonat elé lépett - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A helyszínelés végéig az említett szakaszon szünetel a vonatközlekedés. Emiatt a vasúttársaság pótlóbuszokat rendelt, amelyek Keszthely és Balatonszentgyörgy között szállítják az utasokat a közlekedés helyreállításáig. A Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon szintén baleset nehezíti a közlekedést. Itt átlagosan 10-15 perces hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok, mert Nyíregyháza és Sóstóhegy között reggel kilenc óra előtt egy embert elgázolt a vonat. A baleset körülményeit a szakemberek vizsgálják, az érintett szakaszon csak egy vágány járható - írták a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!