Vajon milyen Rákóczi látogat holnap a Zetéhez?

Zalaegerszeg - Holnap délután négy órakor a Kaposvári Rákóczi II. vendégeskedik a ZTE-stadionban NB II-es labdarúgó-mérkőzésen. Hétköznapi ésszel nehéz akkora győzelmi kényszert elképzelni, amekkora a hazaiakat nyomasztja e meccs előtt.

Varga Andor


- Elképzelhetetlen más eredmény ezen a találkozón, mint a csapatunk győzelme  kezdte a helyzetértékelést Mészáros Ferenc, a ZTE FC szakmai igazgatója. - A helyzetünk ismert: hat forduló után csupán öt pontunk van, s a 12. helyen állunk, ezúttal nyernünk kell, hogy végre sínre kerülhessünk.
A két csapat nemrég találkozott: a Ligakupában ugyan hivatalosan a Rákóczi élvonalbeli együttese volt az egerszegiek vendége, de a sorozat sajátossága szerint a zöld-fehérek inkább B-csapattal álltak fel  azon a találkozón, illetve a somogyiak múlt heti NB II-es fellépése alkalmával nyolc név egyezett az összeállításban. Ezt az előmeccset nyerte a ZTE  de vajon előnyére válhat-e ez a siker ma este?
- Nehéz megmondani, mert az említett hasonlóságok ellenére a kaposvári második csapatnál az összeállítás mindig nagy rejtély - reagált Mészáros Ferenc. - Nem lehet tudni, hogy ezúttal kik játszanak vissza az NB I-ből. Nekünk nem is ezzel kell törődnünk, hanem csak magunkkal és a 3 pont megszerzésével.
A szakmai igazgató kezdőcsapatot még nem tudott, a névsor csak a mai edzés után dől el. A csapatra nehezedő nyomásról pedig azt mondta: a hétközi kupasiker lazította kicsit a görcsöt, melynek oldásán a szakmai stáb amúgy is egész héten dolgozott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!