Napi horoszkóp - A Bak anyagi elismerésre számíthat

A Kos csupa örömre számíthat, és a fortuna ma a Skorpiónak is kedvez.

zaol.hu

Kos (március 21-április 20.)  Így jönne be a lottóötöse, mint ahogy a megérzései bejönnek a mai napon! Csupa szép és jó dologra számíthat, már-már el sem hiszi, hogy mindez önnel történik. Pedig higgye csak el!

Bika (április 21-május 20.)  Kifinomult érzéke van ahhoz, hogy észrevegye mások hangulatváltozásait és belelásson a gondolataikba. Ez a képessége a mai napon különösen hasznos lehet önnek!

Ikrek (május 21-június 21.)  Nyugodtabb időszak elé néz, az elmúlt hetek pörgős napjait most már elfelejtheti. Rá is fér önre a pihenés, ha teheti, vegyen ki mára szabadságot és kiránduljon a természetbe!

Rák (június 22-július 22.)  Azért, mert egy kis nehézség merül fel a párkapcsolatában, nem kell a legrosszabbra gondolnia! Vegye észre partnere jelzéseit is, s akkor rájön, egyedül csak ön létezik számára!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.)  Ma egész nap úgy érzi, mintha már péntek lenne, úgy gondolja, eleget is dolgozott már a héten. Szüksége lenne egy kis pihenésre, töltse az estét baráti körben!

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.)  Önt, aki híresen nagy béketűrő, ma mégiscsak kihozzák a sodrából. Ne fogja vissza magát, engedje szabadjára az érzelmeit, mert ha magába fojtja, csak rosszabb lesz minden!

Mérleg (szeptember 24-október 23.)  Miért nem képes beletörődni abba, ha valami véget ér? Ez az élet rendje: egyszer fenn, egyszer lenn. S ami ma még fáj, az holnapra begyógyulhat, ám ezért önnek is tennie kell!

Skorpió (október 24-november 22.)  Fortuna ma kedvez a Skorpiónak, egy nehéz időszak után újra felragyog a szerencsecsillaga. Még nem késő feladni a lottószelvényt, ennyit igazán megtehet magáért!

Nyilas (november 23-december 21.)  Egyre jobban elszigeteli magát a barátaitól, s ma azt veszi észre, hogy nincs kivel megosztania sem az örömét, sem a bánatát. Változtasson az életvitelén, mert nem jó így élni!

Bak (december 22-január 20.)  Új környezetében egyre jobban érzi magát, s ma egy olyan feladattal bízza meg a főnöke, amit ön kiválóan megold. Anyagi elismerésre számíthat ezért, ami igencsak jól jön!

Vízöntő (január 21-február 20.)  Úgy tűnik, a mai nappal véget ér az aggodalmaskodása, egy nyugodtabb időszakra számíthat, ahol minden kiszámítható, előre megtervezhető. De biztos, hogy így akarta?

Halak (február 21-március 20.)  A türelem nem igazán az ön erénye, ám a mai napon tanúbizonyságát adja annak, hogy képes ezen változtatni. S ez előbb-utóbb rózsát terem.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!