Látta a baleseteket? Szemtanúkat keres a rendőrség

Közlekedési balesetek szemtanúit keresi a Nagykanizsai Rendőrkapitányság: Hahóton fának hajtott egy Lada Samara, Szentliszón pedig Fiat Tipónak hajtott egy másik jármű.

zaol.hu


Fának hajtot egy Lada Samara
December 19-én, hétfőn délután háromnegyed 2-kor Hahót belterületén, a Zrínyi utcában egy fehér színű, Lada Samara típusú személygépkocsi egy fának hajtott. A baleset időpontjában az egyik közeli lakóingatlan hídjáról egy személygépkocsi hajtott el, illetve egy tehergépkocsi vezetője megállt segíteni a balesetet szenvedettnek, azonban a rendőrök helyszínre érkezése előtt eltávozott.
A rendőrségi várja a személygépkocsi és a tehergépkocsi vezetőjének, valamint azon személyeknek a jelentkezését, akik érdemi információval tudnak szolgálni a balesetről.


Feltehetően egy Suzuki Swift ütközött egy Fiat Tipónak
December 20-án, kedden este fél 7 és 7 óra között a szentliszlói Ady Endre utcában egy ismeretlen személy egy gépjárművel nekiütközött egy, az úttest szélén álló, Fiat Tipo típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül eltávozott. A helyszíni szemle során kiderült, hogy a keresett személygépkocsi feltehetően egy 1991 és 1995 között gyártott Suzuki Swift, amelynek megsérült a jobb eleje.
A rendőrségi várja azon személyek jelentkezését, akik a balesetről érdemi információval rendelkeznek, illetve a lakókörnyezetükben tudnak sérült, Suzuki Swift típusú személygépkocsiról.


Jelentkezni személyesen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Nagykanizsa, Király u. 47.), vagy a 93/312-190-es és a 93/313-902-es telefonszámon lehet.
Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmenetesen hívható 107-es és 112-es segélyhívón is megtehetik.



Bűnügyek, balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!