Súlyos baleset a 76-oson: a Suzuki fának, majd villanyoszlopnak ütközött

Kedden hajnalban súlyos sérüléssel végződő baleset történt a 76-os főúton, amikor egy férfi egy Suzuki személygépkocsival áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol fának ütközött, majd megperdült és egy villanyoszlopnak ütközve állt meg.

zaol.hu


Kedden hajnalban közlekedett a 76-os főúton egy férfi egy Suzuki típusú személygépkocsival Zalaegerszeg irányából Bagod felé. A 63+300 kilométerszelvényben a menetiránya szerinti enyhe balra ívelő kanyarulatban áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol egy fának ütközött, majd megperdült és a gépkocsi hátsó részével egy beton villanyoszlopnak ütközve állt meg.
A baleset következtében a gépjárművezető nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett - tájékoztatta portálunkat Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.



További rendőrségi hírek:

Megtagadta az igazolást
Hétfőn este igazolás megtagadása miatt állítottak elő a zalaegerszegi rendőrök egy bagodi férfit, aki ellen szabálysértési feljelentést tettek.


26 ezer forint értékben akart vitaminokat lopni
Hétfőn délután az egyik nagykanizsai áruház biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre, mert egy férfi vitaminkészítményeket tulajdonított el, összesen 26 ezer forint értékben. A fizetés nélkül távozni akaró férfit a rendőrök előállították.


Visszairányították Horvátországba
Hétfőn délután jelentkezett belépésre a Magyar Köztársaság területére a letenyei autópálya-határátkelőhelyen egy szerb állampolgár, akinek ellenőrzése során kiderült, hogy beutazási tilalom hatálya alatt áll, ezért a határrendészek visszairányították a Horvát Köztársaság területére.
Kedden este jelentkezett belépésre a Magyar Köztársaság területére a letenyei közúti határátkelőhelyen egy szerb állampolgár, akinek ellenőrzésekor kiderült, hogy hat hónapon belül három hónapot meghaladóan tartózkodott schengeni területen, ezért a határrendészek visszairányították a Horvát Köztársaság területére.


Elvették a jogosítványát
Hétfőn este a Zalaszentgróti Rendőrőrs járőre ittas járművezetés gyanúja miatt a türjei Kossuth Lajos utcából vér- és vizeletminta-vételre állított elő egy férfit, akinek a gépjárművezetői engedélyét is elvették.


Helyszínbírságot szabtak ki a rendőrök
Hétfőn este a rendőrök a rédicsi közúti határátkelőhelyen elfogtak egy német állampolgárságú férfit, aki magyarországi tartózkodását igazolni nem tudta. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd személyazonosságának tisztázása után helyszínbírságot szabtak ki vele szemben.



Bűnügyek, balesetek - további rendőrségi hírek ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!