Olimpikonokat támogatnak

Hat magyar olimpikon, Mészáros Anett cselgáncsozó, Jakabos Zsuzsanna úszó, Marosi Ádám öttusázó, Berki Krisztián tornász, Boczkó Gábor vívó és Gyurta Dániel úszó részesül az E.ON Hungária Zrt. kiemelt támogatásában a jövő évi londoni olimpiára való felkészülés részeként.

MTI

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és az energetikai vállalat hétfői közös sajtótájékoztatóján elhangzott: az egyszeri anyagi segítség - amelynek nagyságát nem árulták el - mellett a cég a lehetőségeihez mérten mindenben igyekszik támogatni az E.ON olimpia csapat tagjait. 

- Számításaink szerint 20-21 sportág magyar versenyzői lesznek ott Londonban, vannak aranyéremre esélyes sportolóink, és jó esélyünk van arra, hogy a nemzetek rangsorában az első húszban zárjunk  mondta Molnár Zoltán, a  MOB főtitkára.

Konrad Kreuzer, az E.ON Hungária Zrt. igazgatóságának elnöke kiemelte, hogy a vállalat volt a MOB első gyémántfokozatú  főtámogatója, s hozzátette: biztos abban, hogy a hat kiemelt támogatott sportoló komoly sikereket ér majd el az ötkarikás játékokon.

- Mindannyiunk nevében mondhatom, hogy mi eddig is mindent elkövettünk a kvóta megszerzéséért   fogalmazott a lólengés kétszeres világbajnoka, Berki Krisztián.
      
A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a MOB és az E.ON főtámogatója lesz a Médiaunió Alapítvány 2012-es, társadalmi célú, a Sport mindenkié elnevezésű kampányának, amelynek keretein belül a szervezők a sport különböző ágait és rétegeit szeretnék megmutatni, értékeit hangsúlyozni.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!