Bilincseket és paprika sprayt szerez be az adóhatóság

Nyílt közbeszerzési eljárást írt ki fegyverzeti anyagok - , kézbilincsek, paprika spray, lövedék sebességmérő és speciális fegyverzeti tartozékok - beszerzésére a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

MTI

Az ajánlati felhívás szerint az adóhatóság egyebek között 250 darab Blackhawk Sherpa3 fegyvertokot, 500 darab ASP kézbilincset tokkal, 1.000 darab Paprika spray utántöltő palackot  valamint 10-10 darab 3 ml-es fecskendőt és 1,5 mm-es galléros tűt szeretne beszerezni kábító fegyverhez. Szerepel továbbá a kiírásban lövedéksebesség mérő, lövésmérő óra, Mossberg puskához való polimer válltámasz markolattal vagy például HK MP5 géppisztolyhoz való tisztító szett is.

Az ajánlatkérő a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás bírálati szempontot alkalmazza az ajánlatok elbírálása során. A nettó ajánlati árnak tartalmaznia kell az áfa kivételével az eszközök leszállításáig felmerülő valamennyi költséget (vám, szállítási költség stb).

A beszerzendő tárgyak egy részére is lehet ajánlatot tenni. Az ajánlatok beadásának határideje november 29., 10 óra, ami azonos az ajánlatok felbontásának időpontjával. Az eredményhirdetés az ajánlatok bontását követő 10 munkanapon lesz. A teljesítés határideje a szerződés megkötésétől számított 45 nap. Előleg fizetésére nincs lehetőség.

Az ajánlatkérő a nyertes visszalépése esetén a második legkedvezőbb ajánlatot tevővel köt szerződést, amennyiben őt az eredményhirdetéskor megnevezi.

A feladat teljesítése során a határidők elmulasztása a szerződéses feltételekben meghatározottak szerinti késedelmi kötbér megfizetését vonja maga után.

Az ajánlattevőnek valamint a beszerzés értékének 10 százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak a pénzintézeti nyilatkozat kiállítását megelőző 12 hónapban nem lehet 30 napot meghaladó sorban állása. Alkalmatlan az ajánlattevő akkor is, ha nem rendelkezik a beszerzés tárgyára vonatkozó bármely nemzeti rendszerben akkreditált tanúsító szervezettől származó tanúsítvánnyal (gyártó esetében), érvényes tevékenységi engedéllyel és a megajánlott termékre vonatkozó termék adatlappal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!