2011. 11. 11. - Sebestyén Balázsék hisznek a misztikus szám erejében

A Morning Show műsorvezetői egyedülálló módon ajándékoznak 2011. 11. hó 11-én: egy valakit milliomossá tesznek. A mágikus 11-es számot ünnepelve ezúttal semmit nem kell tennie a nyertesnek, pusztán a szerencse dönt.

Matolcsi Renáta

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, a Class FM műsorvezetői szakítanak az utóbbi idők hagyományaival és nem támasztanak semmilyen elvárást annak a szerencsésnek, aki pénteken hazaviheti minden legnagyobb rádiós nyereményét: egy lakást 1111 napra, egy vadonatúj autót egy évre elegendő üzemanyaggal, biztosítást a lakásra és az autóra, félmillió forintot érő vásárlási utalványt egy elektronikai cég jóvoltából és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban egy kétszemélyes, két hetes luxusutazást. Annak, aki szeretné ezt megnyerni, nem kell intrikusnak lennie egy valóságshow-ban, nem szükséges, hogy fantasztikus énekhangjával bizonyítson egy tehetségkutatón, pusztán ki kell látogatnia november 11-én a fővárosi Műjégpályára, ahol a három kalandor rádiós a Monster Energy Fridge Fesztiválon hódítja meg a jeges terepet üvegstúdiójával.
 
A Morning Show november 11-i, rendhagyó adása hosszabb ideig is tart majd: a fiúk reggel 6.00-tól egészen 11.30-ig ontják majd magukból a poénokat, valamint fellépnek az X-Faktor sztárjai. Akinek péntek délelőtt van egy kis ideje és szerencsésnek érzi magát ahhoz, hogy értékes nyereményekhez jusson, mindenképpen látogasson ki a Fridge-re 2011. 11. hó 11-én. A többit pedig bízza a mágikus szám erejére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!