Figyelem! Csütörtökön lezárják a 86-os főútat Zalában

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság értesítése szerint szeptember 8-án, csütörtökön 10 órától déli 12 óráig burkolat-megerősítési munkák miatt forgalomkorlátozásra kerül sor a 86-os főút 14+342-es kilométerszelvényében. A munkavégzés ideje alatt a rendőrség a 86-os főutat a rédicsi körforgalom és a pórszombati elágazó között lezárja.

zaol.hu

A személyforgalmat Cseszteg irányába, a teherforgalmat pedig a 86-os és 75-ös, valamint a 75-ös és a 7538-as számú utak kereszteződésénél Rédics-Lenti-Tornyiszentmiklós útvonalon az M70-es autóútra, majd Letenyénél az M7-es autópályára, végül Nagykanizsánál a 76-os főúton Zalaegerszeg felé terelik. Majd Körmend határában a 76-os és 86-os utak kereszteződésében terelik vissza a teherautókat a 86-os főútra.

A terelést sárga színű jelzőtáblákkal, valamint a 86-os és 75-ös főutak rédicsi körforgalmi csomópontjában, a 75. és a 7538. utak találkozásánál a lenti körforgalomban, valamint a 76-os és 86-os főutak kereszteződésében, Körmend térségében rendőri forgalomirányítással végzik.

Mindemellett az érintett útvonalon lassabb haladásra, torlódásra is számíthatnak, ezért a rendőrség kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!