Világrekord-kísérlet: a zalai DJ-nek abba kellett hagyni a zenélést

Világrekord zenei kísérlet zajlott a héten Zalaegerszegen péntek hajnalig. Csuka Attila lemezlovas - aki tervei szerint nettó 125 órán át szolgáltatta volna a zenét a Dísz téren - az orvosi vélemény alapján sajnos nem folytathatta a rekordkísérletet.

zaol.hu

Csuka Attila hétfőtől zenélt és hősiesen küzdött az erőt próbáló zenés nappalok és "álmatlan" éjszakák alatt , ám kolléganőnk, Arany Horváth Zsuzsanna megtudta: a lemezlovas péntek hajnalban kénytelen volt abbahagyni a rekordkísérletet, mert az egészségi állapotáért felelős orvos véleménye szerint a DJ olyan állapotba került, oly mértékig elfáradt, hogy nem folytathatja a hétfő óta folyamatosan, éjjel-nappal tartó zenélést.

Csuka Attila természetesen szerette volna folytatni a Guinness-rekordkísérletet, ám az orvos nem engedte tovább zenélni a lemezlovast állapota miatt.

Csuka Attila holtponton innen és túl

Szerdán a zalai DJ rekordkísérleténél jártunk, akkor még azt mondta Csuka Attila, bár kicsit furcsán érzi magát, de köszöni, jól van. Túlélt két holtpontot, s szerdán délután is rendületlenül zenélt. Egyszer keddről szerdára virradóra érezte, úgy, hogy ez nagyon a vég, majd szerdán délután öt óra körül kapta el újra az érzés. Szerencsére, akkor mindkét holtponton túllendült, így tovább pörögtek a korongok.

- Sikerüli fog. Sikerülnie kell! - mondta esélylatolgatásunkra szerdán Attila. További részletekért kattintson ide!

A magyarországi rekord után a világrekordot szerette volna megdönteni

A zalai DJ januárban már megdöntötte a magyarországi rekordot, most magasabbra tette a mércét. Mint korábban mesélte, az érvényben lévő csúcsot a skót származású DJ Alan D. állította fel tavaly, aki nem kevesebb, mint 124 óráig, tehát több mint öt napig keverte egyfolytában a zenét, így Attila célja a 125 óra volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!