Prémium a legjobbaknak

A Pannon Lapok Társasága színes kiadványa már a 6. évfolyamához érkezett. A Fejér Megyei Hírlap és a Napló szerkesztősége által készített társasági magazin következő száma idén július elején jelenik meg.

Barták Péter

Ha nyár, akkor Balaton: ez nem csupán egy megszokott szlogen, hanem az utóbbi évek egyre elfogadottabb és divatosabb életérzése. A magyar tenger megújulva és korszerűsödve nyeri vissza régi fényét, amellyel a reformkor óta időről időre elkápráztatja az idelátogatókat.

A Prémium nyári számának gerincét ennek az életérzésnek szenteli, bemutatva mindazt, amiért ezrek és ezrek imádják a vizet, a kikötőket, a városokat, a nyaralóhelyeket.

Kik szállnak hajóra és egymással versenyre az idei Kékszalagon? Milyen legek jellemzik az idei, 42. futamot? Az esélylatolgatás mellett bemutatjuk a legelszántabb csapatot, az izgalmakkal teli készülődést, a legérdekesebb hajókat. Balatoni kikötői körképünkben számot adunk arról, milyen fejlesztések zajlottak az utóbbi években, hol milyen körülmények várják a hajósokat.

Balatonfüred a tó ékköve, az elmúlt időszakban csodálatosan megújult, vízparti város. A vitorláskikötők szolgáltatásai mellett a történelmi hangulat, a vendéglátó, gasztronómiai és kulturális kínálat is kezd minden igényt kielégíteni. Ennek az esztendőnek a felfedezésre érdemes különlegessége az idén megszépült Vaszary-villa, a maga különleges kiállításaival, pazar rendezvényeivel, amelyet részletgazdag riportban mutatunk be.

A magazin állandó rovata az autóteszt és a gasztronómiai kalauz. Ebből ötletet kaphat az olvasó arra nézve is, hogy melyik vendéglőbe érdemes beülni és ínyenceknek mit kell okvetlenül megkóstolni. Nem maradhat ki a környék nyári fesztiváljainak körképe sem, programokat ajánlva a Balaton és a művészetek szerelmeseinek.

A Prémium magazin számai nem hiányozhatnak a különböző területeken dolgozó Fejér és Veszprém megyei döntéshozók, cég- és intézményvezetők, művészek, sportolók, politikusok asztaláról. Megtalálhatóak továbbá a jobb szállodák recepcióin, kikötőkben, vendéglőkben, cukrászdákban, fodrászoknál, autók márkakereskedéseiben, polgármesteri hivatalokban, művelődési házakban, sportklubokban, érdemes tehát hirdetni is benne.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!