Így néz ki Cher lánya, miután teljesen férfivá operáltatta magát

Cher egykori lánya két év alatt számos operációnak köszönhetően végleg férfivá lett, ám iratai szerint még mindig nő. A 41 éves Chas túl van az utolsó átalakító műtéten, és azt tervezi, májusban hivatalosan is nemet változtat.

zaol.hu

Cher, a híres énekesnő és egykori férje, Sonny Bono közös lánya, Chasity Bono májusban kérvényezi a bíróságon, hogy férfivá írják át nemét az összes hivatalos iratában, hiszen azokban még nőként szerepel.

Chasity már gyerekkorában fiúsan öltözködött, kamaszkorában pedig elkezdett érdeklődni a lányok iránt, majd 18 évesen leszbikusnak vallotta magát. Cher - bár tisztában volt lánya identitásával - nagyon nehezen viselte a hírt, miszerint lánya 2008-ban úgy döntött, férfivá operáltatja magát. Anya és lánya viszonya megromlott emiatt, ám Cher folyamatosan próbálja megérteni Chas döntését. 

A mostanra férfivá operált Chas nemrégiben barátnőjével, Jennifer Eliával tűnt fel Los Angelesben, egy melegeknek és leszbikusoknak szervezett rendezvényen. Chas egy pillanatra sem engedte el kedvese kezét - láthatóan büszke és boldog volt - írja a bild.de.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!