Három órás szuperkoncert! Budapestre jönnek a ’80-as évek popsztárjai

Október 2-án Here And Now címmel közel három órás szuperkoncert keretében Budapesten lépnek fel a ’80-as évek legnagyobb popsztárjai. A retro-rendezvényen Nik Kershaw, Paul Young, Kim Wilde, Rick Astley és Boy George lesz jelen. A koncert egyik érdekessége, hogy az említett énekesek még soha nem léptek fel ebben a felállásban egy színpadon.

Gyuricza Ferenc

Bár a Here And Now koncertsorozata 2001 óta létezik, hazánkban mégis teljesen új kezdeményezésnek számít. Célja, hogy önfeledt szórakozást biztosítson azon korosztályok számára, amelyek a nyolcvanas évek legnagyobb sztárjainak zenéin nőttek fel. A rendezvény ugyanakkor nemcsak derűs nosztalgiázását ígér, hiszen az említett előadók a későbbiekben is aktívak maradtak, s sorra készítették dalaikat, lemezeiket.


Az öt előadó együttesen több, mint 130 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, s nevükhöz ötvenet meghaladó Top10-es sláger kötődik. A 2001 novemberében útjára indult első Here And Now turnén Paul Young, Kim Wilde, a Curiosity Killed The Cat, Nick Heyward, a Heaven 17, T’Pau és a Go West vett részt. Akkor hét arénában több, mint 60 ezer ember előtt játszottak. A sikeres kezdeményezést számos koncert követte az Egyesült Királyságban, majd a nemzetközi turnék Ausztráliát, Japánt, a Távol-Kelet egyéb országait, valamint Európa számos nagyvárosát érintették. Magyarországra most először látogatnak el a Here And Now művészei, a budapesti koncert iránti érdeklődést tovább növelheti, hogy a környező országok ezúttal is kimaradnak a turnéból. 

A show további különlegessége, hogy minden fellépő csak a legnagyobb, legismertebb slágereit adja elő. Több zenekar kizárólag a turné miatt állt újra össze, de a szólisták közül is többeknek ez turné jelenti a nagy visszatérést a visszavonulásuk óta.



Kattintson ide és látogasson el Zeneoldalunkra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!