Drogfogás az M70-esen! 2,6 kilogramm kábítószer a Seat-ban

A rendőrök az M70-es autóút csörnyeföldei pihenőjénél - közúti ellenőrzés során - egy Seat személygépkocsiban 2,6 kilogrammnyi különböző típusú, kábítószergyanús törmeléket találtak és foglaltak le.

zaol.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei február 13-án, szombaton a délutáni órákban az M70-es autóút csörnyeföldei pihenőjénél közúti ellenőrzés során megállítottak egy Seat típusú személygépkocsit, melyet egy 30 éves nagykanizsai férfi vezetett. Az autó átvizsgálása során az abban kialakított rejtekhelyeken megtaláltak, majd azt követően lefoglaltak közel 2,6 kilogrammnyi különböző típusú, kábítószergyanús anyagot.

A gépkocsi vezetőjét őrizetbe vették, majd őt február 16-án, kedden a Zalaegerszegi Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat a férfi ellen büntetőeljárást - tájékoztatta portálunkat Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!