Saját lakásában lelte halálát a 85 éves néni (új információkkal)

Valószínűleg füstmérgezés okozta annak a 85 éves idős asszonynak a halálát, akinek vasárnap hajnalban gyulladt ki lakása. A szerencsétlenül járt asszonyt a mentők hiába próbálták újraéleszteni, már nem tudtak segíteni rajta.

zaol.hu

A tragédia a Zrínyi út 8. szám alatti társasházban történt. A tűzoltókat hajnali fél négy előtt a tömb lakói riasztották azzal, hogy füst szivárog az egyik lakásból. A lángok abban a szobában csaptak fel, amelyben az egyedül élő tulajdonos aludt - az ágy és egy hintaszék gyulladt ki, a kár körülbelül háromszázezer forint. A helyszíni vizsgálatok szerint az elektromos hiba lehetősége kizárható, a tömbház lakói pedig arról számoltak be, hogy az asszony nem dohányzott, így vélhetően egy égve hagyott viaszgyertya okozhatta a tragédiát, ám a vizsgálatokat a rendőrség és a tűzoltóság tovább folytatja.

A becslések szerint a tűz során kb. 300 ezer forint kár keletkezett.

 Lenti térségében vasárnap délelőtt újabb tűzeset történt, Tormaföldén egy melléképület gyulladt ki, a kár körülbelül egymillió forint.

Információ: Zalai Hírlap - Gyuricza Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!