Mindkét oldalon baleset történt az M7-es autópályán, Nagykanizsánál (fotókkal, frissítve)

Az M7-es autópálya mindkét oldalán szinte egyszerre történt baleset csütörtök délelőtt, Nagykanizsa határában. A balesetben külföldi járművek sérültek meg, a rendőrség közlése szerint olasz és orosz rendszámúak.

zaol.hu

A sztráda Budapest felé vezető oldalán egy olasz rendszámú kisteherautó vezetője a belső szalagkorlátnak ütközött, majd kipördült a 202-es kilométerjel közelében. Az MTI úgy értesült, hogy a járművet vezető férfi könnyebben megsérült. 

A Letenye felé vezető oldalon pedig előbb egy szintén olasz rendszámú Mitsubishi terepjáró csapódott neki a belső szalagkorlátnak, majd onnan visszatérve nekivágódott a külső sávban mellette haladó magyar rendszámú, fát szállító kamionnak. Ezután ismét a szalagkorlátnak ütközött, végül az út szélén állt meg.


A mögöttük haladó, orosz rendszámú kamion a terepjáró balesetét észlelve fékezett, az utána következő járműszerelvény azonban hátulról a fékező kamionnak ütközött.

 Személyi sérülés ebben a balesetben nem történt.

13:45 órakor az autópálya Letenye felé haladó oldalát a 190-es és a 206-os kilométerszelvény között a műszaki mentés, helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat a 7-es főútra terelik. A sztrádán Nagykanizsa irányába mintegy két kilométer hosszan torlódtak össze a járművek.

A balesetek körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai vizsgálják - értesült honlapunk Csizmazia Pétertől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

 Forrás: ZH Online, MTI

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!