Bekerül a Guiness rekordok könyvébe a zalai DJ? Négy napon át keverte a zenét!

Kedd délután ötkor a zalaegerszegi Venatus szabadidőközpontban világrekord született: a megyeszékhelyi Csuka Attila több, mint 90 órán át keverte zenéit a rendezvényterem dj-pultjánál.

zaol.hu

A buli  még ezután is folytatódott, s mint Csuka Miklós, a Venatus szabadidőközpont tulajdonosa elmondta, Csuka Attila  minél többet próbál ráhúzni a rekordidőre, hogy a következő kísérletezőnek minél nehezebb dolga legyen.

 

- Az előre kitűzött cél  az volt, hogy a maratoni discoval testvérem  bekerüljön a Guiness rekordok könyvébe, s úgy tűnik ezt  sikerült  is elérnie - konstatálta örömmel  Csuka Miklós. - S mivel segítőinkkel  - akik hozzájárultak, hogy ez a program létrejöhessen: munkatársaim,  szakápolók, orvosok - egyébként is egy nagy közös finis-bulira készültünk, csak örülünk, hogy testvérem  úgy döntött, még tovább ünnepelhetünk.

A verseny érvényességét alátámasztó jegyzőkönyvet a napokban küldik el a Guiness magyar regisztrátorának, s várhatóan egy hónapon belül már hivatalosan is a zalai fiatalember lesz a discorekorder.



Információ: Zalai Hírlap - Kiss Gyöngyvér, MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!