Simon József története: Egy tárolóhely nagyon kéne

- Csodálom, hogy a Zalai Hírlapnak erre a jótékonysági kampányra is van kapacitása - mondta Palotás Tibor vállalkozó, miközben megmutatta a Simon Józsiéknak felajánlott ajándékot.

Szalabán Attila

A szülei halála után nehéz helyzetbe került, s beteg bátyját is ellátó Simon Józsival látogattunk el a kanizsai tervezőmérnök házába, ahol az adományozó elmondta:

-Nyolc évig magam is képviselő voltam, de akkoriban még nem volt ennyi bajba jutott ember, mint manapság. Józsi kálváriája sem került volna napvilágra, ha nincs a Zalai Hírlap, ahol felkarolták az ügyet. Magam is a ZH-ból értesültem a szomorú sorsú testvérpárról, s ezután a feleségemmel döntöttünk úgy: segítünk.

Palotás Tibor a kanizsai szerkesztőségben jelentkezett segítő szándékával, így hoztuk össze a találkozót. Józsival együtt néztük meg az ágyneműtartós heverőt, a szekrényeket, a békebeli foteleket és az öltönyöket, amiket nemrég még a vállalkozó ügyvéd fia hordott. 

-  Ez nagyon kényelmes lesz Árpinak, hiszen jól megtámasztja a hátát és a derekát - állapította meg Józsi, miután belehuppant az egyik fotelbe. - Már csak egy tárolóhelyiség kéne, ahova elvihetnénk a bútorokat addig, amíg meg nem kapjuk az önkormányzati bérlakást.

Ön is segítene? Simon József számára 2009. december 20-ig a  következő bankszámlaszámra küldheti el felajánlását:

 Raiffeisen Bank 12092309-00223387-00100000    

Simon József történetét a kapcsolt anyagok között olvashatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!