Dühösek a dolgozók? Kromofággal öntötték le egy vezető beosztásban lévő GE-s autóját

Megrongálták a GE Hungary egyik középvezetőjének autóját. A nagykanizsai vezető Toyotájában több százezer forintos kár keletkezett. Úgy tudjuk, másokat is ért atrocitás.

MTI

Egyelőre tisztázatlan körülmények között, ismeretlen tettes maró folyadékkal leöntötte a minap az egyik középvezető autóját. Úgy tűnik, a GE Hungary helyi gyárának jövőjét beárnyékoló híreket nem mindenki viseli türelemmel. Legalábbis a gyanú szerint munkahelyi konfliktus áll az egyik középvezető autójának megrongálása mögött.

- Nem értem a történteket, hiszen szerencsére az utóbbi időben nem találkoztam komolyabb munkahelyi konfliktussal  - mondta a károsult, neve elhallgatását kérve.

Azt mondja, azért sem érti, miért érte ilyen gyáva támadás éppen az ő autóját, mert mindenki tudhatja, hogy semmilyen ráhatással nincs a nagyfőnökök döntéseire, így az esetleges elbocsátásokra sem.

Leszögezte, sosem félt a kritikától, bárkivel bármikor kész volt megbeszélni a problémákat. Hozzátette: tudomása szerint a közelmúltban a gyár egyik volt vezetőjét tettleges atrocitás érte, egy főnöki autónak pedig kiszúrták a gumiját.

Érdeklődésünkre Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: eljárást indítottak az ismeretlen károkozó kézrekerítésére, s a GE Hungary zalai telephelyeihez kapcsolódóan eddig egyetlen ilyen jellegű esetről kaptak bejelentést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!