Hűségkártyával ruhát és lábbelit is jóval olcsóbban

Zalaegerszeg, Hévíz – Hű olvasóink, vagyis azok, akik legalább egyéves Zalai Hírlap-előfizetéssel rendelkeznek, már 222 zalai üzletben, szolgáltató helyen használhatják hűségkártyájukat.

zaol.hu

 Két hónap telt el azóta, hogy útnak indítottuk hűségkártya- programunkat, hogy ily módon köszönjük meg a bizalmat olvasóinknak, üzleti partnereinknek. Nagy örömünkre szolgál, hogy a plasztiklapocska egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

Tulajdonosaik nemcsak Zalában használhatják, de Vas, Fejér és Veszprém megyében is, vagyis mindenütt, ahol a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. lapjai megjelennek. Előfizetőink szinte minden téren élhetnek a lehetőséggel, akár építkeznek, étterembe mennek vagy vakációznak. 

Ruha és lábbelivásárlás alkalmával  is sok-sok forintot takaríthatnak meg. Például a zalaegerszegi Shoe Shop Cipőboltban

Az egerszegi Kovács Dóra is e lehetőség miatt tért be éppen ide, persze a kártyát nem csak cipővásárlásnál veszi igénybe. – Mindig nálam van, és figyelek is arra, mely boltok ajtaján van ott az elfogadóhely matrica – említette. – Annak  idején, ha picivel korábban kapom kézhez a kártyát, az ár 10 százalékát takarítottam volna meg szemüvegvásárlásnál, 50 ezer forintnál ez jelentős összeg lett volna. 

A cipőbolt eladója, Guzs Bernadett elmondta, jó ötletnek tartja a programot, ezt igazolja tapasztalata is, hiszen meglehetősen sokan térnek be hozzá a plasztiklapocskával. 

Hasonlóan vélekednek a Zalaiparker KIP-KOP Cipőboltjának, illetve Lottó Ruhaházának munkatársai is, ahol a törzsvásárlói kártyával együtt is használható a hűségkártya. 
– A matricát kiragasztottuk, érdeklődők már akadtak – fogalmazott Gadányi Emőke, a hévízi Natúrkuckó üzlet tulajdonosa. 
– El kell mondanom, hogy a fürdőváros helyzete speciális, a nyári vendégkör, és ezzel együtt a vásárlók túlnyomó része nem a Pannon Lapok Társasága által lefedett megyékből érkezik, hanem távolabbról. 

Ősszel viszont fordul a kocka, Zala, Vas, Veszprém és Fejér megyéből is többen jönnek, és bizonyára keresik majd a hűségkártyás szolgáltatást. A kártya használhatóságára, elfogadására természetesen minden esetben felhívjuk a figyelmet. 

A Zalai Hírlap pénteki számában a ruházat és cipő kategória elfogadóhelyeinek sorát olvashatja!


A Hűségkártya honlapján minden fontos információt megtalál a plasztiklappal kapcsolatban. Kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!