Vádat emelnek a képviselőnő ellen?

ZH - A Magyar Szocialista Párt frakcióvezetője, Tóth László pénteken arról tájékoztatta lapunkat: lezárult a nyomozás abban az eljárásban, melyet Szőlősi Mártával szemben kezdeményeztek, a fideszes önkormányzati képviselő egy sajtótájékoztatóján elhangzottak kapcsán.

Szalabán Attila

Mint annak idején a Zalai Hírlap is megírta, a hat szocialista városatya azért kívánt pert indítani Szőlősi Mártával szemben, mert a képviselőnő egy sajtótájékoztatón személyiségi jogaikat sértő nyilatkozatot tett.

- A bíróság bűncselekmény gyanúja miatt áttette az ügyet a rendőrségre, s a vizsgálatot végül a keszthelyi rendőrkapitányság folytatta le - magyarázta Tóth László. - A minap érkezett meg az értesítés, hogy lezárult a nyomozás, és az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.

Érdeklődésünkre Salamon Róbert alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: azt meg tudja erősíteni, hogy a keszthelyi rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy nagykanizsai önkormányzati képviselővel szemben. Az ügyet lezárták, s az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó cikkeink - kattintson az alábbi címekre:

2009. január 14. 
A képviselő megismételte a véleményét 
Nagykanizsa - Nem mond le mandátumáról és áll mindenféle eljárás elé Szőlősi Márta fideszes önkormányzati képviselő.


2009. január 13. 
Büntetőfeljelentés a képviselő ellen 
Nagykanizsa
- Büntetőeljárást kezdeményezett tegnap a nagykanizsai közgyűlés szocialista frakciójának hat tagja Szőlősi Márta fideszes önkormányzati képviselővel szemben.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!