Kicsit bepöccent a vasi lemezlovas: airsoft pisztollyal lövöldözött az őt zavaró munkásokra

Szombathely - Vélhetően nagyon idegesítette már az ablaka alatt zakatoló munkagépe zaja azt a szombathelyi férfit, aki végül fegyvert ragadott és a munkásokon állt bosszút. Rövid lamentálás után el is talált airsoft pisztolyával az egyik munkást.

zaol.hu

Társlapunk, a Vas Népe munkatársai figyeltek fel a szerkesztőséggel szemközti épület ablakában álló fegyveres férfire. 

Mint a lap online kiadása írja, egy láthatóan gyűrött arcú fiatalember egy sötét pisztollyal méregette a terepet a második emeleti ablakból, miközben az alant dolgozó munkásokat számlálta. A férfi többször odalépett az ablakhoz, aztán visszatáncolt, de, mint később kiderült lőtt is, a munkaterületre, s közben eltalált egy ott dolgozó munkást is.

Mint kiderült, mindezt egy airsoft fegyverrel tette, melynek lövedéke egy apró műanyag golyó. A tizennégy éves kortól szabadon vásárolható, sportcélra tartható játékfegyver tölténye ugyan nem okoz súlyos sérülést - általában véraláfutásokkal, lila foltokkal megússzák, azok, akik ezt a sportjátékot űzik -   az ám a váratlan támadás igencsak meglepheti azt, aki kapja. 

A bepöccent lemezlovast bilincsbe verve vitték el a rendőrök. 

Hogy miként nyilatkozott a DJ  történtekről, arról ide kattintva olvashat bővebben, s azt is megnézheti honnan célzott az álmos lemezlovas. 


Korábban lapunk is beszámolt az airsoft játékról. Olvassa el cikkünket és nézze meg a fotókat egy "háborúról" - Klikk ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!