Fényes nappal erőszakolták meg a tinilányt! (fantomképpel)

ZH - Egy fiatal lányt erőszakoltak meg 2009. június 23-án délután Nagykanizsán. A tinit két férfi csalta el, az egyikük megerőszakolta, másikuk megtapogatta, majd sorsára hagyták.

zaol.hu

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen, akik 2009. június 23-án 14.00-15.00 óra között Nagykanizsán, a Zrínyi Miklós úton lévő E-on Székház parkolójában  feltartóztattak egy, a parkolón keresztül gyalogosan közlekedő  fiatalkorú lányt, majd őt a parkolóban várakozó gépkocsijukba kényszerítették. 

Ezt követően a lányt a nagykanizsai Ady Endre úton lévő lőtér mögötti erdős területre vitték, ahol egyikük megerőszakolta, másikuk megtapogatta, majd ezt követően sorsára hagyva a helyszínről gépkocsival elmenekültek.

A bűncselekményt elkövetők személyleírása:
Két, 25-30 év közötti, magas, erős, kigyúrt testlakatú férfi, akik közül az erőszakot elkövető szeme kék, a másiké barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor mindketten hosszú ujjú fekete pólót, illetve fekete nadrágot viseltek.

A sértett elmondása szerint a két férfi egy piros színű Suzuki Swiftbe kényszerítette, melynek rendszáma „J” betűvel kezdődik és utolsó két számjegye „23”.

A hatóság kéri,  hogy aki a mellékelt grafika alapján az elkövetők személyével, illetve a sértett által közölt adatok szerinti, a bűncselekmény elkövetéséhez használt gépjárművel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen (Nagykanizsa, Király u. 49.), vagy a 93/312-190-es telefonszám 57-65-ös mellékén, vagy tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 107-es segélyhívón!  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!