Vajon ki kerül a kanizsai kórház élére?

Nagykanizsa - Nincs tolongás a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatói posztjáért. Jelen állás szerint mindössze ketten szállnak ringbe az elmúlt időszak történései alapján stabilnak a legkevésbé sem mondható vezetői székért.

zaol.hu

A fenntartó önkormányzat első embere, Marton István polgármester érdeklődésünkre elmondta: az egészségügyi intézmény főigazgatói álláshelyével kapcsolatos pályázati kiírásra az előírt határidőig, azaz szerdáig mindössze két pályázati anyag érkezett. 

A pozíció meghirdetésére azért volt szükség, mert a közgyűlés tavaly decemberben megszüntette a korábbi főigazgató, dr. Kovács József  közalkalmazotti jogviszonyát, s nem sokkal később sor került a helyette megbízott dr. Bicsak Ágnes fegyelmi elbocsátására is.

Információink szerint a város jelenlegi zavaros politikai viszonyai közepette sok jóval nem kecsegtető főigazgatói poszt betöltésére a kórház vezetésével jelenleg is megbízott prof. dr. Bátorfi József és a szintén az intézményben tevékenykedő dr. Balázs Endre nyújtott be pályázatot. 

Információinkat Marton István polgármester sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.     
       

(A kijelölt részekre kattintva elolashatja korábbi tudósításainkat.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!