Tragédiával végződő balesetek a 76-oson (összeállítás)

ZH - Szombaton délután tragikus, halálos kimenetelű baleset történt a 76-os főúton. Az elmúlt években az érintett útvonalontöbb halálos baleset is történt - összeállítottuk a Zalai Hírlap online felületén megjelent tudósításokat.

zaol.hu

A cikkek olvasásához kattintson a címekre! 


2009. április 4. 
Halálos baleset a 76-os főúton - vasi rendőr az áldozat (frissítve, sokkoló képekkel)

Fotó: Katona Tibor


2008. december 6. 
Hárman haltak meg az éjszakai balesetben
Keszthely - Három ember veszítette életét a 76-os úton Sármellék és Fenékpuszta között abban a közúti balesetben, amit hajnalban észlelt egy autós. Az áldozatok fiatalok.


Fotó: ZH archív


2008. augusztus 18. 
Az autóvezető meghalt, három utas megsérült
Halálos kimenetelű baleset történt Kehidakustány térségében szombaton este, körülbelül háromnegyed hétkor. 


2008. július 25. 
Halálos baleset
Halálos kimenetelű baleset történt pénteken délután fél négy után a 76-os főútvonalon, a nagykapornaki tetőn - tájékoztatta lapunkat Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


Fotó: ZH archív


2008. június 3. 
Halálos közúti baleset
Vasárnap hajnalban Hagyárosbörönd és Bagod között halálos közlekedési baleset történt. 


2007. augusztus 23. 
Túlzott tempóval
Halálos közlekedési baleset történt a 76-os főúton szerdán reggel. Az elsődleges adatok szerint 8 óra után pár perccel egy Suzuki Swift tartott a főúton Nagykapornak felől Kisbucsa felé. A hegyen áthaladó kanyargós szakaszon, a forrásnál lévő autóparkoló közelében az esős úton megcsúszott a Suzuki, átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező Citron C 3-sal. 


2007. július 12.
Valószínűleg rosszul lett az autó vezetője
A 76-os úton, egy idősebb nagykapornaki férfi Mitsubishi furgonnal tartott hazafelé, amikor Kisbucsa felől érkezve az emelkedő elején a kanyarban előbb letért a jobboldali padkára, ott közel 100 métert tett meg, majd az árokba hajtott és fának ütközött. Az összeroncsolódott járműből a zalaegerszegi tűzoltók szabadították ki a vezetőt, aki a helyszínen életét veszítette. A szemtanúk elmondása alapján nem zárható ki, hogy a sofőr rosszul lett.


2006. november 9. 
Fékezés nélkül ütköztek
Ketten haltak meg tegnap kora délután a 76-os út várost elkerülő szakaszán a kutasi elágazó közelében.


2006. szeptember 11. 
Életét vesztette a motoros
Yamaha motorkerékpárral haladt a megyeszékhely felől Nagykapornak irányába a 76-os főúton egy hévízi férfi szombaton este, amikor egy kanyarban elveszítette uralmát a jármű felett, az árokba sodródott és egy fának ütközött. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!