Megvan szépségversenyünk nyertese!

Zalaegerszeg - Tizenkét zalai lány, tizenkét esélyes: Zámbó Melinda Vivien, Palkovics Szabina, Tóth Enikő, Szörényi Szabina, Gaál Fanni, Horváth Dorottya, Tóth Réka, Nikitscher Andrea, Gaál Szabina, Pál Eszter, Pál Panna és Kalászos Alexandra. De ki lett az első? Hamarosan kiderül!

zaol.hu

Lezárult lapunk  2008. februárjában indult szépségversenye.   Az elmúlt egy év alatt olvasóink - a közel 300 jelentkező közül - választották ki azt a 12 lányt, akik a Hónap Szépeként a döntőbe jutottak, s április 4-től egészen április 16-án éjfélig adhatták le voksukat az Önök által legszebbnek ítélt hölgyre. Nos, hogy választottjuké lett-e a Zala Szépe cím, az rövidesen kiderül, ugyanis ma délután  zalaegerszegi Venatus Szórakoztató és Szabadidő Központba tartjuk a hivatalos eredményhirdetést. 

A három első helyezettet értékes ajándékokkal lepjük meg, de egyetlen versenyző sem távozik üres kézzel az ünnepélyes összejövetelről. 

Íme a 12 döntős, akik közül Önök választották ki a Zala Szépe cím birtokosát. Hogy melyik lány lett a favorit? Délután megtudhatja!Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!