Kitépték a bankautomatát az élelmiszerbolt falából (frissítve)

Pacsa - Szombaton hajnalban nem sokkal két óra előtt bankautomatát próbáltak meg ellopni Pacsáról. A község közepén álló Forrás áruház bejáratánál lévő ATM-et acélsodronnyal autó mögé kötötték és kitépték a helyéből.

MTI

Szombaton hajnalban nem sokkal két óra előtt bankautomatát próbáltak meg ellopni Pacsáról. A község közepén álló Forrás áruház bejáratánál lévő ATM-et acélsodronnyal autó mögé kötötték és kitépték a helyéből. 

Elvinni azonban nem sikerült, mert a riasztó értesítette a rendőrséget és a közelben lakók is hívták az ügyeletet. A rongálással a bolt berendezésében közel 700 ezer forint kár keletkezett, mert még a bolt kétszárnyú automata bejárati ajtója is kiszakadt a helyéből. 



Fotó: Arany Gábor

Információink szerint a tettesek az akció előtt a szomszédos Szentpéterúron bezúzták a bolt üvegét, hogy ezzel a  pacsai körzeti megbízotti iroda rendőreit eltávolítsák a településről, majd ez után láttak akcióba. Tervük azonban így is kudarcot vallott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!