Erdélyi Mónika: mindenáron nem kell kitartani egy rossz házasságban

ZH - Nyolc éve a nézettségi adatok Erdélyi Mónika sikereit igazolják, két gyermeke pedig boldogságát. A műsorvezető kemény munkával biztosítja családja kényelmét. Mónika munkájában és magánéletében is következetes.

Dallos Zsuzsa

Határozott, karakteres nő, akin látszik, nem ijed meg saját árnyékától. Délutánonként százezreket képes a képernyő elé szegezni, de vannak olyanok is, akik alaposan leszólják műsorát. Nyolc éve viszont a Mónika-show nézőit egyetlen más műsor sem tudta elcsábítani, noha a konkurens kereskedelmi csatorna folyamatosan erre törekszik.


Kicsi lányát, Olívia Johannát még nem zavarja a nagy figyelem, pár hónaposan már édesanyjával tévézett
Fotó: Achív



Édesanyja és nagymamája nevelte, édesapját nem ismerte. A meleg családi légkörben gyorsan megszokta az önállóságot,  gyermekeit is ebben a szellemben neveli, mert szeretné, ha az életben megállnának a saját lábukon is.  Mónika sztár, a hozzá tartozó kényelmet és kiváltságot, olykor kellemetlenséget megszokta. Mindezt  nagylányával, Vikivel osztja meg.

- Most van abban a korban, amikor zavarja a nyilvánosság. Teljesen megértem, hogy a saját teljesítménye alapján szeretne valaki lenni  - állítja.

 Kicsi gyermekét még nem zavarja a nagy figyelem, pár hónaposan már édesanyjával dolgozott egy reggeli műsorban. Mónika saját műso- rának felvételét  viszont úgy oldották meg, hogy a szomszédos helyiségben babaszobát rendeztek be Olívia Johannának.

- Édesanyám sokat segít, nem is tudom, mire mennék nélküle, de azért mindig van  lelkiismeret-furdalásom: ha dolgozom, azért, mert nem vagyok a gyermekemmel, ha vele vagyok, akkor azért, mert a munka tolódik. Egyensúlyozó művésznek érzem magam. Nehezebb lett az életem, kislányom édesapjától különváltunk. Ügyesebb szervezéssel és még több odafigyeléssel persze ez is megoldható. 

Mónika fontosnak tartja, hogy lányai jó kapcsolatban maradjanak apjukkal. Nem neveli őket férfigyűlölőnek, szerinte szerencse is kell, hogy találkozzunk életünk párjával, de mindenáron nem kell kitartani egy rossz házasságban. 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!