Átmeneti útzár a Zala-hídnál

Zalaegerszeg - Éjszakánként teljesen, napközben pedig fél pályán lezárják az andráshidai Zala-hidat a következő napokban. A vasúti átjáróban ugyanis kicserélik, vonatközlekedésre alkalmassá alakítják a síneket. Kedden 17 órától áll helyre a közlekedés a Zala-hídon.

Horváth A. Attila

Mint a kivitelező Mávépcell Kft. képviselőjétől, Nagy Lajostól megtudtuk, a beavatkozásra azért van szükség, mert míg tavaly nyáron a vasútépítéshez szükséges munkálatokat végezték el, most eljött az ideje a vágánygeometria beállításának, a síncserének és az alaptestek lefektetésének, tehát a tartós műszaki létesítmény kialakításának. 

Ezért szombaton és vasárnap 20.40-től reggel 4.50-ig teljes útzárat alkalmaznak, vasárnap, hétfőn és kedden pedig a nappali órákban félpályás lezárásra kell számítani (az időpontokat a Zala Volán szempontjait figyelembe véve jelölték ki). Kedden 17 órától áll helyre a közlekedés a Zala-hídon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!