Programtipp - Táncszerda

<b>Zalaegerszeg</b> - A Táncszerda elnevezésű programsorozat keretében ma18 órától az Albatrosz Táncművészeti Társulat tagjai lépnek színpadra a Keresztury Dezső ÁMK-ban.

Péter Gyöngyi

A táncegyüttes összeállítással jelentkezik, a nagyérdemű három önálló darabbal találkozhat majd a társulat előadásában. Hagyományaiknak megfelelően természetesen vendégeket is hívtak estjükre. 

- Legelső számként teljesen új koreográfiával lépünk a közönség elé, e produkciót eddig egyetlen alkalommal láthatták a nézők, mégpedig azok, akik ellátogattak nyáron a Kvártélyházba. Ez a Megosztva című kortárs táncunk Cirque du Soleil zenéjére készült - mondta tájékoztatásképpen az Albatrosz vezetője, koreográfusa, Háriné Molnár Ágnes. - A második a Háborúban című produkciónk, melyet tavaly mutattunk be a Hevesi Sándor Színházban tartott önálló estünkön, ennek rövidített változatával versenyen is szerepeltünk már. A harmadik táncunk a Modern tangó lesz, mellyel, lévén látványos és populárisabb darab, már többször, több helyen megfordultunk. 

A társulat tizenkét hölgy tagja adja elő mindhárom számot. A repertoárt színesítendő, az együttes utánpótlását is jelentő moderntánc tagozatos művészeti iskolások ugyancsak bemutatkoznak műsoraikkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!