Falujárás Reszneken

Resznek (ZH) – A mintegy 330 lakosú községben folytatódik vasárnap a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház és a Zalai Hírlap közös, immár 88. falujárása.

zaol.hu

Az 1999 óta zajló sorozatnak a megyei közgyűlés támogatásával megvalósuló legújabb programja vasárnap délben ismerkedő találkozóval kezdődik a reszneki óvodaépületben. Ezen a képviselő-testület tagjain kívül a község és a környező települések életében meghatározó szerepet játszó szervezetek, intézmények, vállalkozások vezetői vesznek részt. 

Délután a település életével, nevezetességeivel ismerkedünk, este pedig a kultúrházban folytatódik a program. Itt 17 óra 30 perckor kezdődik a helyi kulturális csoportok bemutatója, a Zalai Hírlap reszneki előfizetői között pedig pontosan 19 órakor sorsoljuk ki értékes ajándékainkat.

A sorsoláson azok vehetnek részt, akik magukkal hozzák előfizetői szelvényüket, illetve az ezt igazoló banki bizonylatot. A Zalai Hírlap népes olvasótáborához természetesen a helyszínen is lehet csatlakozni; akik itt fizetnek elő lapunkra, külön ajándékot is kapnak.

A nyereménysorsolás után a falujárás legrangosabb eseményeként a Hevesi Sándor Színház művészei mutatják be a mindenütt nagy sikert arató operettgálájukat. 


A kiemelt részekre kattintva további információkat talál.


Legutóbbi falujárásunk alkalmával Pusztaedericsen jártunk - a cikkeket keresse a kapcsolt anyagok között! 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!