Garantálhatjuk a küzdelmet

Amelyik csapat megnyeri a cseh-portugál derbit, gyakorlatilag már páholyban érezheti magát. A másik meccsen igazi élet-halál küzdelem várható, aki veszít, elbukik.

zaol.hu

A brazilokkal világbajnok sztáredző, Luis Felipe Scolari szerint már az első meccsen bebizonyosodott, hogy a portugál válogatott nem egyszemélyes csapat, hanem egységes együttes, amelyből bárki lehet vezéregyéniség az adott meccsen. Amennyiben a csehek ellen is olyan szemléletben játszanak mint a törökök ellen, begyűjthetik a 3 pontot.
A cseh válogatottban valószínűleg szerepet kap az eddig nélkülözött Milan Baros, tőle és ékpárjától Jan Kollertől várnak sokat a pirosak szurkolói. A csehek bár nem voltak túl meggyőzőek Svájc ellen, céltudatos játékukkal sok borsot törhetnek Európa braziljainak orra alá.

Csehország - Portugália 
Genf, 18.00 (TV: mtv) 
A várható kezdőcsapatok:
Portugália:
Ricardo (1) - Carvalho (16), Ferreira (2), Bosingwa (4), Pepe (15) - Moutinho (10), Petit (8), Deco (20), Sabrosa (11) - Gomes (21), C. Ronaldo (7)
Szövetségi kapitány: Luis Felipe Scolari.
Csehország: Čech (1) - Ujfaluši (21), Rozehnal (22), Jankulovski (6), Grygera (2) - Polák (3), Galásek (4), Matějovský (17) - Sionko (7), Baroš (15), Koller (9) 
 Szövetségi kapitány: Karel Brückner.


Fotó: euro2008.com
Jankulovski, Újfalusi, Baros - főszereplők lehetnek


A csoport másik találkozóján a házigazda Svájc lép pályára ki-ki mérkőzésen a török válogatott ellen. A svájciaktól hiányozni fog legjobbjuk Frei, aki az első meccsen komoly sérülést szenvedett. Az ő pótlása valószínűleg a kulcskérdés, ha ez a fiatal és igen tehetséges Derdiyoknak sikerül, Svájc akár győzhet is. Egy biztos: egyik csapat sem adja majd olcsón a bőrét. Garantált a küzdelem...

Svájc - Törökország 
Bázel, 20.45 (TV: mtv)
A várható kezdőcsapatok:
Svájc:
Benaglio - Lichtsteiner, Müller, Senderos, Magnin - Behrami, Inler, Fernandes, Yakin, Barnetta - Derdiyok Szövetségi kapitány: Jakob Kuhn
Törökország: Volkan - Sabri, Emre A., Servet, Hakan Balta - Hamit Altintop, Mehmet Aurélio, Emre B., Arda - Tuncay, Nihat Szövetségi kapitány: Fatih TerimTuncay, az egyik legveszélyesebb török támadó


MINDEN, AMI EB! 
Kattintson a képre!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!