Szemét-hegyek a Parkerdőben

<b>Zalaegerszeg</b> - Van itt minden: szomorú szemű óriás mackó, kissé viseletes ágy, jobb napokat látott szőnyeg, műanyag flakonok, szivacs és ágybetét. Hogy mindez hol? A zalaegerszegi Parkerdőben - zöldövezetben és illegálisan. <em>Képek itt</em> <a href="http://www.zalaihirlap.hu/fooldal-legfrissebb_hirek/20080526_parkerdei_szemet"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

MTIOlvasónk levele, illetve képei nyomán indultunk útnak a megyeszékhelyi Parkerdőbe, ahol két hónap ezelőtt tavaszi nagytakarítást tartottak. Több mint 10 köbméter hulladékot gyűjtöttek össze akkor, ám ennek nyoma egyre kevésbé látszik.A szemetelők nem pihennek, újra gyűlnek az ócskaságok az erdő szélén, tele vannak a játszótéri melletti szemetesek is, s egyre lehangolóbb kép fogadja az idelátogatókat. A továbbiakról írásunkat a Zalai Hírlap keddi számában olvashatják. Kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!