Súlyos balesetek napja

Csütörtökön több súlyos sérüléssel végződött közlekedési baleset is történt megyénkben. <b>Zalaegerszegen, Nagykanizsán</b> és <b>Sormáson</b> kerékpárosok, <b>Lentiben</b> pedig egy motoros szenvedett balesetet.

zaol.hu

Csütörtökön délután a megyeszékhelyen egy 64 éves férfi közlekedett egy Maruti típusú személygépkocsival az Ady úton, ahonnan balra, a Göcseji útra kanyarodott, ám a manőver közben összeütközött a vele szemben, a Zárda utcáról az Ady út irányába egyenesen továbbhaladó kerékpárossal. A baleset következtében a biciklin ülő 55 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. 

Sormáson egy 11 éves fiú sérült meg, mikor biciklijével nekiütközött egy kapubejáróból kiálló személygépkocsi oldalának, Nagykanizsán a Homokkomáromi út végén lévő hídon pedig eddig tisztázatlan körülmények között esett el és sérült meg egy kerékpáros  22 óra tájban.

Egy 31 éves motoros Lenti határában szenvedett súlyos sérüléseket, mikor az előtte haladó kamion előzésébe kezdett, s összeütközött a szemből érkező Wartburggal.

A balesetek ügyében az  illetékes rendőrkapitányságokon vizsgálatot indítottak.

Ezek is érdekelhetik