Gólzáporos mérkőzések

Zalaegerszeg (bl, ka) - A női labdarúgó NB II-ben a Nagykutas Filinger Trans együttese kiütéssel 11-0-ra legyőzte a Nyíregyháza együttesét, a megyei bajnokságban pedig a Kertváros ért el 20-0-as sikert.

Zalai Hírlap

Nagykutas Filinger Trans-Nyíregyháza 11-0 (5-0)Nagykutas, 150 néző. Jv.: Kustán.

Nagykutas: Kránicz - Gáspár, Varga (Korponai) , Tóth, Pete - Soproni, Szita, Vincze (Horváth K.) - Végh, Tihanyi, Nagy N. (László). Edző: Halász László, Vincze Sándorné.

A hazaik kiütéses győzelmet arattak. A vendégek végig nyílt futballt játszottak, ezt kihasználták a zalaiak, és rengeteg helyzetükből közel egy tucatot értékesítettek.

Gólszerzők: Nagy N. (5), Végh (4), Tihanyi (2).

A kutasaiak szombaton a Gyula együttesét fogadják 15 órakor.A 14. fordulót rendezték meg a megyei női nagypályás labdarúgó-bajnokságban, s továbbra is a Kertváros vezeti a tabellát. S ha már a listavezetőnél tartunk a 14. fordulóban a kertvárosiak 20-0-ra (!) győzték le a Botfa együttesét, amely az eddigi legnagyobb különbségű győzelem az osztályban.

Eredmények: Egervár-Gutorfölde 1-2 (1-1). Gól: Dévényiné, ill. Köröcz, Bakos.

Botfai LSC-Kertvárosi LSC 0-20 (0-7). Gól: Dávid (6), Németh (4), Vajda (4), Józsa (2), Rózsás (2), Szűcs (2).

Avantgarde Nagykanizsa-Páterdombi LSC 4-1 (2-0). Gól: Somogyi, Vitykó, Uber (2), ill. Vass E.

A Landorhegyi LSC-Zalaszentgrót találkozón a vendégek nem jelentek meg, így 3-0-as gólkülönbséggel a Landorhegy kapta a 3 pontot.

Az élen továbbra is a Kertvárosi LSC áll 38 ponttal,a második a Landorhegyi LSC (31), harmadik a Nagykanizsa (28).