Friss hírek az enteo világából

Lapunk közösségi portálja számos érdekességet kínál az érdeklődők számára. Az alábbiakban ezekből adunk némi ízelítőt.

zaol.hu

Megkülönböztetve?

Bár mostanság egyre többet hallani a toleranciáról és az elfogadásról, a helyzet mit sem változik. A gyermek, akit iskolakezdéskor erre az útra állítottak, ezáltal bélyeget kapott, amely végigkíséri diákéveit, s talán még azon is túl. Éri-e hátrányos megkülönböztetés az eltérő tantervű iskolában tanuló gyermekeket? Beszéljünk végre róluk, segítsünk nekik és ösztönözzük embertársainkat is arra, hogy velük szemben változtassanak szemléletükön. Neveljék úgy gyermekeiket, hogy azok elfogadják társaikat  - olvasható az enteo Tanulási és magatartási zavarokkal küzdő gyermekek és hozzátartozóik, segítőik klubjának fórumán, a vitaindító topikban. Csatlakozzon a klubhoz és szóljon hozzá a témához!


Tuti tipp  

Fórum-hozzászólás
Ha másik fórumbejegyzésre szeretnénk válaszolni, akkor az adott hozzászólás jobb felső sarkában található Idézés linkre kattintunk. A rendszer már beilleszti az idézett szöveget, amire reagálni szeretnénk  nekünk csak a választ kell megírnunk.

A klubokon belüli fórumozás a Fórum menüpontban történtek szerint zajlik. Ne felejtsük el, hogy a Fórum használatához előbb csatlakozni kell az adott klubhoz.

A falu kovácsa

A falu egyetlen kovácsa inast fogadott maga mellé és így oktatta:
 Kiveszem a vasat a tűzből, ráteszem az üllőre. Amikor megrázom a fejem, te ráütsz azzal a nagy kala- páccsal.
 Az inas így is tett, azóta ő a falu kovácsa...

 Van egy jó vicce? Ossza meg másokkal is az enteo Fórumán a humor topikban!

Ezek is érdekelhetik