A valóság igencsak el tud torzulni

<b>Zalaegerszeg</b> - Nyilván sokak fülében cseng a vicc: Igaz, hogy Moszkvában Mercedeseket osztogatnak? Igaz, csak nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Péter Gyöngyi

Félrehallás, csúsztatás, pletyka: akad, akinek lételeme ez utóbbi, más áldozatává válhat. Áldozatává vált a Barátok közt szappanopera egykori Hoffer Misije, Halász Gábor is.

A jelenleg Kiskutas polgármestereként tevékenykedő Gábor évekkel ezelőtt szoros barátságba került egy francia hölggyel, rendszeresen látogatta és leveleztek is. Mivel Gábor nem beszélt franciául, segítséget kért, ám egy alkalommal a fordító lány barátnőjének kezébe került az egyik levél, melyben a francia hölgy arról ír, babát vár, és mire Gábor legközelebb kiutazik hozzájuk, már láthatja az apróságot.

A barátnő jó kis sztorit kerekített az ügyből, s rövidesen attól harsogott a bulvársajtó, hogy Gábornak van egy gyermeke Franciaországban, és ahhoz ugyan volt esze, hogy összehozza, de arra már nem hajlandó, hogy felnevelje...

Zalai Hírlap keddi számában Halász Gábor mellett Matyovszky Márta pszichológust is megkérdeztük a pletykáról, s fény derül arra is, miért örvend olyan nagy népszerűségnek a bulvár. Olvassa el itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!