A fiatalok ízlésének megfelelő rendezvény is van a palettán

Nagykanizsa (kv) - A közeljövőben három nagy, ugyanakkor stílusában merőben eltérő zenei rendezvényre kerül sor a Kanizsai Kulturális Központ szervezésében.

Kelemen Valéria

Szakács Gábortól, az intézmény művelődésszervezőjétől megtudtuk: elsőként egy régi ismerős, a Cotton Club Singers látogat vissza Kanizsára, s a HSMK színháztermében új műsorával, a Hofi-mániával lép közönség elé. A május 8-án 19 órakor kezdődő, másfél órás programban lesz kacagás, egy kis szomorúság, zene és ének, tisztelegve Hofi Géza emléke előtt. A Medgyaszay Házban május 17-én 18 órakor folytatódik a Táncra, lábam! című táncházi sorozat, melynek keretében az első igazi nagyágyú, a délszláv zenei stílust magas szinten művelő, világhírű Vujicsics együttes koncertezik a városban. Az új műsorukkal érkeznek, miután természetesen táncház következik, Magdics János táncoktató vezetésével. Gyakran éri vád a HSMK-t, hogy a tizenéves fiatalok számára nem szervez az ízlésüknek megfelelő programot. Nos, mint megtudtuk, hamarosan egy ilyenre is sor kerül. Mintegy közkívánatra, június 13-án 20 órakor a fiataloknak szóló produkció lesz a HSMK színháztermében, ugyanis sikerült megnyerni a Csillag születik produkció döntőjéből jól ismert 4 For Dance formációt - hallhattuk Szakács Gábortól, aki elárulta: az est részeként, meglepetésként egy helyi táncos csoport is közönség elé lép.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!