Szeretetcsomagok a szeretet ünnepe előtt

<b>Zalaegerszeg</b> - Zsúfolásig telt csütörtökön délelőtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat megyeszékhelyi irodája, ahol rászorulók és szegény sorsú családok kaptak ajándékokat.

zaol.hu

Feldíszített fenyőfa, ünnepi hangulat és a Liszt iskola tanulóinak karácsonyi műsora fogadta csütörtökön délelőtt a Máltai Szeretetszolgálat zalaegerszegi szervezetének hagyományos karácsonyi ajándékosztására érkezőket.
 
Az előző évekhez hasonlóan idén is sok adomány gyűlt össze, melyből 90 csomagot már szerdán átadtak az idős-, illetve fogyatékkal élő embereknek. Ma összesen 89 csomag talált gazdára, melyből huszonkettőt hajléktalanok kaptak.
 


A múlt héten már osztottak ruhaadományt a rászóróknak, a most kapott csomagok pedig tartós élelmiszert és édességet rejtettek, s a gyermekes családok játékokat is választhattak.
 
A kiosztott tartós élelmiszereket az egyik nagyáruházban lezajlott szerdai akció keretében gyűjtötték a szolgálat munkatársai. Hogy milyenek a tapasztalatok az adakozás terén, megtudhatja pénteki itt!

Ezek is érdekelhetik