Betörés, lopás és ”harc” a bevásárlókocsiért

Plazmatévét, laptopot, fényképezőgépet, számítógépeket, arany ékszert és élelmiszert is loptak a hét végén, de rendőrségi ügy lett egy bevásárlókocsiból is.

zaol.hu

Az ismeretlen tettes még pénteken a bazitai hegyen a teraszajtót befeszítve jutott be egy családi házba, ahonnan közel másfél milliós zsákmánnyal távozott. A megyeszékhelyi rendőrkapitányságon betöréses lopás gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben.
 
Zalaszentgróton az ajtót kifeszítve, illetve az ablakot betörve jutott be egy belvárosi élelmiszerboltba ismeretlen tettes. Az üzletből sajtot, dohányárut, kávét, szeszes italt, mosóport, édességet, illatszert és készpénzt lopott el, körülbelül egymillió forint értékben.
 
Furcsa veszekedés tanúi lehettek szombaton néhányan egy megyeszékhelyi áruház parkolójában, ahol egy férfi és egy nő  a bevásárlókocsi megszerzéséért folytatott ”harcot”. A vita odáig fajult, hogy a férfi kulcsával végigkarcolta a nő autóját, 40 ezer forintos kárt okozva ezzel. A sértett kihívta a rendőröket, akik elfogták és előállították a karcolót. A férfi ellen rongálás miatt büntetőeljárást indítottak. 

További bűnügyek, balesetek itt!

Ezek is érdekelhetik