Közlekedni muszáj!

„A közlekedés életünk része.” E szavakkal nyitotta meg Győrffy István főszerkesztő a Zalai Hírlap által szervezett Közlekedési fórumot Zalaegerszegen. A lakosság és az illetékesek részvételével zajló fórumon képekkel illusztrálták a megyeszékhely és környéke közlekedési problémáit.

zaol.hu

A fórum első témái között a közlekedő ember, a közlekedési morál és az egerszegi biciklisek helyzetét tekinthék át. Szó esett a felújításra váró, kritikus csomópontokról, útszakaszokról és az egerszegi parkolási gondokról is. Zalaegerszeg mellett Keszthely és Lenti közlekedési anomáliáit is tárgyalták, különös tekintettel a rédicsi határszakaszon felmerülő problémákra.

A szeptember 26-án kezdődött Közlekedési fórum  hivatalosan október 12-én zárult, de ezután is várjuk észrevételeiket, véleményüket, mivel lapunk hasábjain továbbra is foglalkozunk a témával.  


Röviden a Közlekedési fórumról:

A közlekedési balesetek megelőzése, az egymás figyelmeztetése és a tragédiák elkerülése a célja a Zalai Hírlap hasábjain 2007. szeptember 26-án indult Közlekedési fórumnak. A három héten át tartó projektben a Zalai megyei Balaeset-megelőzési Bizottság és szervezetei, az Autóklub megyei szervezete, Zalaegerszeg és Nagykanizsa város önkormányzata, a nagykanizsai Hevesi Sándor Művelődési Központ,  a Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézete, valamint az Egerszegi Bringaklub és Természetjáró Sportegyesület közreműködésével igyekszünk felhívni a  figyelmet a közlekedés veszélyeire, az úthibákra, a forgalomszervezés hiányosságaira és a közlekedés egyéb anomáliáira.


A sorozat részeként, olvasóink és szakértők részvételével lezajlott két lakossági fórumunk: október 5-én Nagykanizsán, a HSMK-ban, október 12-én pedig Zalaegerszegen, a Zala Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézetének Kisfaludy utcai épületében.
 
Az Önök észrevételeire továbbra is számítunk! 
Itt írja meg tapasztalatait!
 

pek képgalériákban! 

Kapcsolódó fórum: Közlekedés Zalaegerszegen


A témában eddig megjelent cikkeket a kapcsolódó anyagok között olvashatja.

Ezek is érdekelhetik