Operettet hallgatni, szódát inni vagy fűszerpaprikával ízesíteni ételünket – mind hungarikum. A magyar és a helyi értékekkel is ismerkedhetnek az érdeklődők a hétvégén az egregyi múzeumnál.
Főznek, vadásznak és szeretnének bálozni2021.03.03. 10:00
Mozgalmas, változatos évet tervez a TDM Egyesület, amely nevet változtatva, mostantól Hévíz Turisztikai Egyesületként (HTE) szolgálja a várost és a közönséget.
A TDM Egyesület a gasztrokultúrát erősítette tavaly2021.01.18. 10:00
Számos újdonságot hozott tavaly a város életébe, turizmusába a TDM egyesület. Ezeket Miklós Beatrix elnök foglalta össze, az idei terveket is számba véve.
Csemege sósan, édesen, sütve és főzve is2020.10.19. 07:00
Gesztenyés finomságokkal is csábította vendégeit az elmúlt hétvégén Hévíz. A termelői piacon és a Kertészeti Centrumban is nagy volt a sürgés-forgás, és természetesen kóstolni is lehetett.
Megválasztották a város borát, de a nyertes nevét csak később hozzák nyilvánosságra. A versenyt most először rendezték professzionális informatikai háttérrel, pontozó és összesítő program segítségével.
A Hévízi-tó csokoládéból készült makettjét is elvitte magával Erfurtba a Magyar Honvédség szakácscsapata, amely a német városban megrendezett kulináris olimpián a hideg- és a melegkonyhai kategória ezüstérmét is elnyerte.