Ahogy a címben szerepel, úgy kell elkészíteni a jó és finom keszeget. Ez is kiderült a gyenesdiási Keszegfesztiválon, ahol a résztvevők a jó halászlé titkát is megtudhatták. Még vasárnap is várják a vendégeket a rendezvényre.
Közel 1,5 tonna keszeget sütöttek meg a Keszegfesztiválon, a versengő csapatok halászlevet főztek, a közönséget pedig a finom étkek mellett szórakoztató programok is várták.
Gyenesdiás – Az I. Balatoni Hal – és Termelői piac ad otthont a Keszegfesztiválnak, ahol nem csak finom falatokkal, hanem szórakoztató programokkal is várják a vendégeket.
Gyenesdiás Első Balatoni Hal- és Termelői Piacának megszokott kora nyári forgatagába ötödik alakalommal visszatérő rendezvényként kerül megtartásra hétvégén a Dixi olimpia és keszegfesztivál.
Gyenesdiás Első Balatoni Hal- és Termelői Piacának megszokott kora nyári forgatagába ötödik alakalommal visszatérő rendezvényként kerül megtartásra hétvégén a Dixi olimpia és keszegfesztivál.
Gyenesdiás – Keszegfesztivált rendeztek a hét végén Gyenesdiáson. A Kárpáti korzón délutánonként civil szervezetek sütötték a balatoni halat, s kulturális programok kapcsolódtak a rendezvényhez.
Gyenesdiás – Keszegfesztivált rendeztek a hét végén Gyenesdiáson. A Kárpáti korzón délutánonként civil szervezetek sütötték a balatoni halat, s kulturális programok kapcsolódtak a rendezvényhez.