Bulvár

2010.04.26. 07:26

Visszatért Toni Braxton - Új slágeréhez a Stereo Palma készített remixet

A Náksi Attila és Brunner Zsolt alkotta Stereo Palma formáció újabb fontos lépést tett a nemzetközi karrierjének kiteljesítése érdekében. A duó ezúttal Toni Braxton új slágeréhez készített remix-et.

Gyuricza Ferenc

A felkérés az amerikai szupersztár kiadójától érkezett, vagyis a Stereo Palma nevét már az Amerikai Egyesült Államokban is jegyzik. A Make My Heart című szerzemény Tony Braxton májusban megjelenő albumán szerepel. A dalhoz a magyar lemezlovas-producer páros két remix-et is készített, melyek egyelőre digitális formátumban vásárolhatóak meg.

A Náksi vs. Brunner párosnak már korábban voltak amerikai zenei megjelenéseik, ám ez az első olyan kiadvány, amely nem elsősorban az európai piacra készült, hanem egy világsztár nemzetközi lemezén szerepel. A Stereo Palma egyre gyakoribb külföldi fellépéseivel párhuzamosan saját új felvételére is készül, amely a pár évvel ezelőtti Cada Vez című debütáló slágerükhöz hasonlóan ismét egy latin klubhimnusz 2010-es újragondolása lesz.

Hallgassa meg a remixet!


Toni Braxton májusban új albummal jelentkezik

Pulse címmel hatodik albumát jelenteti meg a hatszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő, Toni Braxton. Az Un-Break My Heart című sláger előadója májusban jelentkezik új CD-jével, amelyet három dal, a Yesterday, a Hands Tied, valamint a Make My Heart vezetett fel.

Toni Braxton 1991-ben robbant be a könnyűzenei életbe, akkor a Bumeráng című filmben is hallható Love Shoulda Brought You Home című dallal hívta fel magára a figyelmet. Azóta öt stúdióalbumot készített, illetve 2003-ban Ultimate Collection címmel egy válogatáslemezt is kiadott, ezzel masszív nemzetközi rajongóbázist alakított ki magának.

Toni Braxtor zenei tehetsége már akkor megmutatkozott, amikor négy testvérével együtt egy templomban kezdtek el énekelni Maryland államban. Legfőbb hatásai közt Stevie Wonder-t, Anita Baker-t, Chaka Khan-t és Whitney Houston-t emlegette, s gyerekkorától tudatosan készült az énekesnői karrierre. Tanárnak készült, amikor egy amerikai kiadó tulajdonosai - L.A. Reid és Babyface - felfigyeltek rá. A tíz éves közös munka eredménye több nemzetközi sláger, valamint több, mint negyven millió eladott lemez lett. 

Toni Braxton első slágerei a már említett Love Shoulda Brought You Home, valamint az 1992-ben megjelent Give U My Heart voltak, melyeket 1993-ban a saját nevét viselő első album követett. A következő nagylemezre - amely a Secrets címet viselte - három évet kellett várni, ezen szerepelt az Un-Break My Heart című sláger. 1997-ben azonban hatalmas törés következett be karrierjében, amelyből csak 1998-ban sikerült talpra állnia, ehhez egy Broadway-szerep is hozzásegítette, a Szépség és szörnyeteg című musicalben láthatta közönség. A 2000-ben kiadott The Heat című album mintegy tucatnyi országban - az Amerikai Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Svédországban, Hongkongban, Dél-Afrikában, Görögországban, Dániában, Ausztriában, Belgiumban, Izraelben és Svájcban - bejutott a Top10-be, illetve két rangos díjat is elnyert Amerikában. Ezzel párhuzamosan leforgatta első filmjét, a Kingdom Come-ot, amelyért ugyancsak több díjat kapott. 2001-ben Snowflakes címmel egy karácsonyi albumot készített, majd 2002-ben hozzáfogott a More Than A Woman című albumához, melyről azt nyilatkozta, hogy sokkal arcbamászósabb lesz, mint az előző munkái.

- Az első szerelmem mindig is az R&B volt és lesz, és a hip-hop-ot is nagyon régóta kedvelem - mondta Toni Braxton. - Minden egyes albumomon egy másik zenei oldalamat próbálom megmutatni az embereknek.

A 2005-ös Libra után egy Las Vegas-i kaszinóban kapott önálló műsort, amelyet eredetileg három hónaposra terveztek, azonban a hatalmas siker miatt 2008 áprilisáig volt műsoron. Emiatt hosszú ideig nem tudott következő albumával foglalkozni, csak a közelmúltban jelentek meg új dalai, amelyek a májusra tervezett hatodik stúdióalbum előfutárai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!