Bulvár

2015.12.21. 17:34

Vígjátékok a csúcson

Zalaegerszeg - A Káosz karácsonyra című amerikai vígjáték ugrott az élre a hazai mozikban vetített filmek népszerűségi listáján a december 10-e és 16-a közötti héten.

Szente Ottó

A Diane Keaton és John Goodman főszereplésével készült, időzített mozira a tárgyalt héten 41 és fél ezren voltak kíváncsiak. A második helyre a Krampusz című, ugyancsak amerikai, ámde horror-vígjáték futott be, ami azért érdekes, mert ehhez a helyezéshez most elég volt 18 ezer néző, míg egy héttel korábban 22 és fél ezer jegyvásárló is csak a 4. helyhez nyújtott fedezetet.

A Kémek hídja a második helyről a harmadikra csúszott, most 16 600-an voltak rá kíváncsiak, a november 26-ai bemutató óta 84 ezren nézték meg.

Nagyobbat esett Az éhezők viadala széria befejező része, amely egy héttel korábban még első volt, most pedig negyedik a toplistán. Igaz az össznézőszáma miatt nem kell szégyenkeznie, hiszen a november 19-ei premier óta több mint 231 ezren látták, akik 330 millió forintot hagytak a mozipénztárakban.

Új bemutatóként még A tenger szívében című amerikai kalandfilm került be a top 10-be, mégpedig a hetedik helyen, amihez ezúttal elég volt 11 és fél ezer néző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!