Bulvár

2009.11.16. 07:07

"Újraélesztésre" vállalkozott Péterfy Bori

Két év után új lemezzel jelentkezett az egykori Amorf Ördögök énekesnője, a 2007-ben szólókarrierbe kezdett Péterfy Bori. A nemes egyszerűséggel 2 címre keresztelt új hanganyag már kapható a hazai üzletekben. A lemezbemutató koncertre december 27-én kerül sor Budapesten, a Gödör Klubban.

MTI

A Nemzeti Színházban is dolgozó énekes-színésznő, valamint a sanzon-punk-rock zenét játszó kísérőzenekara, a Love Band nem tétlenkedett az elmúlt két évben: előbb elkészítették a mára már aranylemezzé vált bemutatkozó albumukat, majd végigjárták a hazai klubokat és fesztiválokat. Az új anyag logikus folytatása a sanzonos-rockos debütálásnak, ám ezúttal kevesebb a sanzon, s több a nyers erő. Az új hangzásáért Tövisházi Ambrus felelt, a dalszerző munkához az eddigi társak - Lovasi András és Tariska Szabolcs - mellé új szereplők is csatlakoztak, Vinnai András író mellett a zenekar internetes blogján meghirdetett verseny győztese, Hujber Szabolcs is beszállt szövegíróként, illetve maga Péterfy Bori is írt dalszövegeket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!